"L'únic mètode per a la higiene i la salut de la persona, si volem que estigui fort, és enfortir-la internament a través de la sensibilització de la capacitat d'adaptació."

Haruchika Noguchi.

El Seitai és una activitat cultural i educativa per a la vida i la salut, exposada pel mestre Haruchika Noguchi a Japó a mitjans del segle passat, en revelar l'estructura del moviment espontani basat en els cinc moviments universals (en més i en menys).

Mitjançant les senzilles pràctiques del Katsuguen Undo, del Yuki i del Gyoki, ia través de l'observació de la manifestació espontània, pròpia de la naturalesa de l'individu, en què allò orgànic i allò psíquic és indivisible de manera particular, es va recuperant la coordinació de la CVP (cràni, vertebres i pelvis), l'estructura rectora de la vida dels vertebrats i, de manera particular, de l'ésser humà.

Katsumi Mamine, a Barcelona, va desenvolupar durant els darrers 40 anys i des de l'estudi analític, un nou llenguatge que ens permet exposar més clarament l'envergadura del treball d'H. Noguchi.

Web Fundació SEITAI Barcelona

HORARIOS Y PRECIOS