El Karate-do es un art marcial destinat al desenvolupament del caràcter i la noblesa a través de l’entrenament, no sent el seu objectiu final el de vèncer a un adversari, sinó la formació del propi individu. Per aquest motiu, la seva pràctica resulta una eina molt útil per donar suport a l’educació dels nostres fills.

Beneficis del Karate-do per als nens:
El Karate-do permet estimula la coordinació de cos i ment potenciant l’evolució de les qualitats físiques i mentals i de les habilitats cognitives, emotives i socials. Coordinació, control del moviment, lateralitat, orientació en l’espai i en el temps, sincronització, ritme, equilibri, flexibilitat, elasticitat o control respiratori, son algunes de les habilitats que el nen podrà millorar.

De mica en mica, el nen apreciarà i incorporarà valors tals com el respecte, la humilitat, la sinceritat, l’esperit de superació, el companyerisme, el sentit de la responsabilitat o l’AMISTAT, la tolerància, la solidaritat i la col·laboració, l’esforç i la constància, l’autoestima.

El Karate-Do com a defensa. L’esperit de la no-lliuta:
Els hi suposa una defensa personal, una defensa no tant sols a nivell físic sinó també a nivell psicològic. Una defensa que els permetrà rebutjar i evitar qualsevol tipus de conflicte. De fet, una de les grans màximes d’aquest art és, segons apuntava el mestre Gichin Funakoshi: “No existeix primer atac en el Karate-Do”. Així doncs, se’ls hi estarà ensenyant el no haver d’utilitzar-la mai, ells mateixos expendran la importància de la no-lluita i del respondre pacíficament front una agressió.

El Karate Infantil: El joc com a mètode d’ensenyament:
A partir del joc s’introdueix la pràctica del Karate, fent que aquesta sigui divertida, interessant i motivadora per a l’infant.

El Karate Juvenil:
Sense perdre de vista el joc, aquest deixarà pas a un treball més accentuat de la tècnica de Karate. L’edat i l’experiència dels karatekes juvenils els permetrà aprofundir en l’estudi de l’art d’una forma més intensa, treballant nous conceptes que quedaven lluny per als més petits.

Una pràctica no competitiva:
Considerem que és necessari allunyar-nos de la competició, ja que aquesta està lluny d’oferir els beneficis i la correcta educació dels infants que atorga la pràctica del Karate-do com a art marcial.

Amb el Karate no competitiu, afavorirem la participació de tots els nens, els més dotats i els menys, que practicaran per la satisfacció de la pràctica, no pas per aconseguir un premi o una victòria, millorant dia a dia, independentment de com de bo pugui ser qualsevol dels seus companys.

HORARIOS Y PRECIOS